האם עובי רירית 6-6.5 בעייתי להזרעה?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/10/2019 | 08:43 | מאת: עומר

מנסה כ שנה להיכנס להריון (ללא לידות בעבר) הרופא שלי במעקב זקיקים חושב שעובי רירית 6 אינו מספיק ובמצב כזה מוותר כל חודש על הזרעה , אחרי נסיונות לעיבוי ע״י אסטרופם החודש שדחה כרגע את הביוץ עם רירית 6.5 כעבור 25 ימים , וחודש קודם ע״י גונאל F שלא השפיע על הרירית ורק גרם לציסטות . האם רירית 6-6.5 בשיא נחשב לבעייתי ובאמת עדיף לוותר על הזרעה ? הוא מאוד נחרץ בדעתו

לי יש דעה אחרת בנושא, אבל הרופא המטפל הוא זה שמכיר אותך הכי טוב. אם הוא יודע שממצא כזה מאד חריג עבורך יתכן וזה שיקול דעת נכון.

03/10/2019 | 09:30 | מאת: עומר

לדעתי זה לא על סמך היכרות אלה על סמך מה שהוא מכיר מנשים אחרות. אשמח לשמוע מהי דעתך בנושא

זה עניין מאד אישי. יש נשים שלעולם אין להן רירית עבה ובכל זאת לא מתקשות להרות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית