DHEA ועלייה בפרוגסטרון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/09/2019 | 11:49 | מאת: חגית

שלום אני בת 39 + 2 עם ירידה ברזרבה השחלתית. התחלתי לקחת DHEA לפני כמה חודשים ובבדיקה מצאנו שהוא מעלה לי משמעותית את רמת הפרוגסטרון (כך היה גם לפני ההריון עם בני השני אז הפסקתי את הכדורים). האם אכן כדאי להפסיק- האם זה יפריע לכניסה להריון ספונטני? האם יפריע לivf במידה וארצה להתחיל טיפול?

אם יש חשש שזה מפריע לך להרות אז כדאי להפסיק ליטול את התסף בעל הערך הלא ברור.

25/09/2019 | 08:25 | מאת: לגית

תודה כלומר, ערכי פרוגסטרון גבוהים גם בתחילת הסייקל אכן מפריעים לתהליך?

לעתים. תלוי כמה גבוהים ובאיזה טיפול מדובר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית