בדיקת ביטא אחרי שבוע מההחזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/09/2019 | 17:19 | מאת: גלית

לפי מה שידוע שצריך לבדוק ביטא אחרי 9_11 ימים אחרי החזרת בלסטיציסט . השאלה שלי אם זה בלסטוציסט מוקפא על בסיס טבעי בלי אביטרל בלי הורמונים כאילו אין מה שישפיע על התוצאה. למה לא לעשות את הבדיקה למשל אחרי שבוע מההחזרה והערך שיצא כאילו לכפול אותו פעמיים ולפי התוצאה החדשה להעריך אם יהיה היריון או לא עוד יומיים שלושה ? אפשר להסביר שצת על הנושא

אם עושים את הבדיקה מוקדם מידי מקבלים תוצאה לא אמינה, מאחר ואנחנו לא באמת יודעים מתי הבלסטוציסט השתרש. תוצאה כזו מעלה את הלחץ של כולם, דבר שבוודאי שלא תורם להצלחת הטיפול.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית