ערך פרוגסטרון ירד אחאי החזרה ב6 ימים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/09/2019 | 14:55 | מאת: מורן

היתה לי החזרת מוקפא על בסיס הורמונים .אחרי ההחזרה ב3 ימים היה ערך הפרוגסטרון 14.5 נונוגרם . ועשיתי עוד בדיקה אחרי 3 ימם ( כאילו אחרי ההחזרה ב6 ימים ) ויצא לי הפרוגסטרון 12.5 נונוגרם . אני מקבלת תמיכה 4 אנדומטרין ו3 דופסטון ו4 אסטרופם . למה זה ירד? האם יש לומר שאים הריון ?האם הערך זה תקין בזמן זה ? מה עליי לעשות ?

הרמות בדם לא משקפות טוב את התמיכה הפרוגסטטיבית, ואת מקבלת המון תמיכה שנועדה להבטיח שברחם יהיו רמות גבוהות של פרוגסטרון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית