עוד שאלה במתקפת הריריות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/11/2001 | 10:21 | מאת: עמית

עושה רושם שהתגעש פה גל של שאלות ריריות- צר לי אבל מצרפת עוד אחת שואלת שאלה שטרם הצלחתי לקבל עליה תשובה ברורה הרירית מתעבה כתוצאה מעליית האסטרוגן בגוף (רמות E2) בטיפול IVF האסטרוגן עולה כתוצאה מכמויות ההורמונים (FSH) בטיפול הקודם רמות ההורמונים גבלו ב15.000 והרירית גבלה ב6.6 כרגע מקבלת פרוגינובה להחזרת המוקפאים- השאלה היא בעצם איך זה עובד בשונה מהטיפול, האם פרוגינובה (שמן הסתם לא תביא את ההורמונים ל15.000) תצליח במקום שחבריה המטרודינים כשלו- ולמה בעצם? בברכת יום טוב עמית

ההורמונים שאנחנו מודדים בדם לא תמיד משקפים את רמות ההורמונים ברמה המקומית ברחם. בנוסף, ישנם גורמים נוספים שכנראה משפיעים על התפתחות הרירית, בנוסף לאסטרדיול, למשל הורמונים אחרים וזרימת הדם ברחם. גורמים אלה מושפעים באופן שונה מטיפולים שונים.

06/11/2001 | 18:44 | מאת: עמית

.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית