הריון עם עוד שק...........

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/09/2019 | 19:53 | מאת: אוריאן

שלום פרופ' בשבוע חמש+6 עשיתי אולטרסאונד ראשון נצפה שק הריון וחלמון תקין.. אתמול בשבוע 6+3 נצפה ב"ה דופק. בנוסף ראו עוד שק ממש קטן יחסית לשני כתוב ללא תוכן.. 1.האם זה שק שיספג, או שיכול להתפתח עוד אחד? 2. האם זה יכול להפריע להתפתחות של השני? תודה רבה

10/09/2019 | 20:08 | מאת: אוריאן

ועוד שאלה בבקשה כתוב " שק הריון תוך רחמי עם שר חלמון וכותב עוברי קטן נצפה דופק. מעל השק מבנה נוזל קטן בקוטר 4 מ"מ... .. מה זה אומר מבנה נוזל הזה?האם זה מסכן משהו?

1. סביר יותר שייספג. 2. בד"כ לא.

11/09/2019 | 07:59 | מאת: אוריאן

תודה על תשובתך! התשובה שלא אמור להשפיע בדר"כ הייתה לגביי מבנה הנוזל מעל השק נכון?

נכון

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית