הדברה בבית לפני החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/09/2019 | 19:02 | מאת: ענבל

שלום פרופסור אני כרגע במעקב לפני החזרת מוקפא להערכתי ההחזרה תהיה בעשרה ימים הקרובים... קבעתי ריסוס ליום רביעי הקרוב ונאמר לי שאוכל לחזור אחרי שעתיים... אני יודעת שהשאלה נשמעת טיפשית אז מתנצלת מראש זה פשוט ההחזרה השנייה שלי ואני רוצה לעשות את הטוב ביותר שיצליח אז השאלה היא למעשה האם עד שבוע הבא לא יהיה חלילה לריסוס השפעה על ההצלחה תודה רבה

אם המרסס מאשר לחזור לחד אחרי שעתיים אז הוא בטח מכיר את הרעילות של התכשירים שהוא משתמש בהם. תקפידי לאוורר את החדר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית