שאיבת ביציות בגיל 36.5

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/09/2019 | 12:08 | מאת: מתלבטת

שלום,אמורה להתחיל חהזריק הורמונים,בפעם הראשונה,לקראת שאיבת ביציות. ביומיים האחרונים קראתי המון מאמרים והבנתי שהסיכוי להריון מביצית שהוקפאה - מאוד נמוך. מאוד. מה גם שאני מפחדת מסיבוכים בניתוח לאחר שקראתי שאשה בת 30 מתה 3 ימים לאחר שאיבת ביציות. אשה אחרת יצאה ממנו במצב קשה מורדמת ומונשמת.

במעבדה טובה הסיכוי להיריון מביצית שהוקפאה מצוין. בישראל עושים כל שנה מעל ל- 40,000 שאיבות ואירועים כמו שאת מתארת כל כך נדירים שהם קורים אחת למאות אלפי שאיבות ולכן כותבים עליהם ברשת. הנסיעה לבית החולים כנראה מסוכנת יותר.

01/09/2019 | 15:12 | מאת: מתלבטת

תודה רבה. מה לגבי גילי? 36.5? הסיכויים לא נמוכים?

תלוי כמה ביציות את מצליחה להקפיא. רצוי לפחות 20.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית