פרוטוקול קצר אן ארוך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/08/2019 | 12:02 | מאת: שירי

שלום פרופ', בת 39 עם רזרבה נמוכה, האם אתה ממליץ על פרוטוקול קצר אן ארוך והאם אתה יכול להסביר מדוע ישנם פרוטוקולים שמתחילים בפרימולוט נור ודקפפטיל? האם זה נכון למצבי וגילי? תודה

שני הפרוטוקולים מתאימים לגילך והרופא המטפל יתאים לך את הפרוטוקול לפי מדדים רבים אחרים כמו AMH, BMI תגובה בעבר וכו'. ישנם פרוטוקולים שמתחילים בהכנה מהסוג שתיארת, שבד"כ נועדה לסנכרן את תגובת הזקיקים וכך להשיג יותר ביציות בשלות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית