מתי צריך לספור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/11/2001 | 09:18 | מאת: שרון

שלום רב, רציתי לדעת ממתי מתחילים לספור 12 יום , מיום ההחזרה זה נחשב ליום או מהיום שלמחרת או שזה לא עקרוני, למשל אם ההחזרה היתה ביום ראשון , אני יתחיל לספור מיום שני 12 יום או שיום ראשון אח"צ שבו היתה ההחזרה הוא היום הראשון עבורי. שאלה נוספת היא, עד כמה השפעה של עישון 2 סיגריות ביום יכולה להשפיע על הצלחת הטיפול, יש לציין שאני מעשנת שעישנה 20 סיגריות ביום לאורך כל טיפולי הפריון .ובהחזרת העוברים ביום השלישי לערך עישנתי 2 סיגריות ליום, האם עינין זה יכול להכשיל את הטיפול, למרות שדאגתי ששלושת הימים הראשונים שבהם ידוע לי שיש השרשה לא עישנתי תודה מראש, ויישר כח להתיחסותך המהירה והאדיבה

בדרל כלל סופרים 12 יום ממועד ההחזרה. עישון מועט משפיע לשלילה, אך באופן מוגבל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית