הפרדת זרע

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/11/2001 | 08:49 | מאת: קארין

אני מעונינת לדעת היכן מבצעים בארץ (ואם יש בכלל באיזור חיפה) מעבדות להפרדת זרע תודה

לא ברורה לי כוונתך. אם את מתכוונת להפרדה במטרה לקבוע את מין העובר, הרי שזה מידע שבדרך כלל מצוי בידי הרופאים בכל אזור ולא תמיד אוהבים לפרסם אותו "בפומבי".

22/11/2001 | 11:40 | מאת: גיל

אני יודע שכבר ענית מס' פעמים על שאלה זו (קראתי את התשובות): ידידה שלי (נשמע חשוד, אבל במקרה זו האמת) מעוניינת בבת אחרי 2 בנים, ומוכנה לכל הנדרש ממנה לשם כך. הפריה חוץ גופית: היכן ניתן לבצע באופן פרטי (אין סיכון גנטי) ? שם של מכון אחד לפחות? הפרדת זרע: היכן ניתן לבצע באזור המרכז ? אודה לך מאד על התשובה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית