סבירות להריון טבעי תקיו בגיל 41 פלוס

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/08/2019 | 09:54 | מאת: דנית

שלום. סידרת ההפלות הטבעיות שלי התחילה בגיל 41 פלוס(41 ועוד 4-5 חודשים) לידע כללי: 1.מה הסבירות להריון תקין בגיל זה אם ניקלט הריון ספונטני(טבעי)והזרע תקין? 2.בהינתן מצב שניקלט הריון ספונטני בגיל הנ"ל והזרע תקין ואף התגלה דופק עוברי בסביבות שבוע 6 או 7-מה אז הסבירות שההריון ימשיך תקין עד סופו? תודה.

17/08/2019 | 11:45 | מאת: דנית

ב2 השאלות הנ"ל הכוונה לקבל תשובות מוערכות באחוזים בקפיצות של 10 אחוזים או ביניהם. למשל אפשר לקבל תשובה:סביב 60 אחוז ואפשר גם לקבל:סביב 60-70 אחוז

1. כ- 30%. 2. 50%.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית