תמיכה בעוברים מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/08/2019 | 13:21 | מאת: גליה

מה התמיכה האופטימלית לפני ואחרי החזרת מוקפאים? נאמר לי באופן קבוע שרירית הרחם שלי יפה ותלת שכבתית. האם גם במצב כזה יש צורך באסטרופם? או שזה לא משנה ובגלל שמדובר במוקפא אסטרופם נדרש? בעבר, הגבתי לא טוב לגלולות ולכן חוששת האסטרופם. אני לאחר החזרת עוברים טריים שלא נקלטו. תודה מראש

12/08/2019 | 15:18 | מאת: גליה

כהוספה לשאלה הקודמת, האם מתן אסטרופם מדייק את חלון ההזדמנויות או שאין קשר? והאם מומלץ ליתר ביטחון לקחת רק אסטרופם אחד? תודה רבה

האסטרופם לא תומך בעוברים אלא מעובה את הרירית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית