הריון כימי - תודה על מענה לכל השאלות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/08/2019 | 12:23 | מאת: א

שלום בת 47. הריון מעוברים מוקפאים מגיל 42 שהסתיים בהפלה כימית. 1. מה הכוונה להפלה הימית - האם מדובר בעובר שלא הצליח להשתרש או שהשתרש ונפל בגלל בעיות בעובר או בעיות טכניות אחרות? 2. אני שנה וחצי אחרי קיסרי- האם יכול להיות כתוצאה מהניתוח פגיעה ברחם או בחצוצרות שגרם להפלה- כדאי ברור? 3. כמה זמן צריך לחכות מההפלה עד נסיון נוסף להשיג הריון מעוברים מוקפאים? תודה רבה

1. בד"כ מדובר בעובר לא תקין שהתחיל להשתרש. 2. לא סיבה להפלות בד"כ. 3. צריך שהבטא תתאפס.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית