שלום פרופסור בבקשה אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/07/2019 | 20:13 | מאת: אוראל

שלום וברכה.. עשיתי הזרעה לפני 15 יום עם אובטרל 250 יום לפני ההזרעה ( וזהו שום דבר מעבר לאוביטרל) .. עשיתי בדיקת דם ביום 13 להזרעה, בטא יצא פחות מחמש. מה שכן מוזר שיצא פרוגסטרון 23.1 nmol/L. ועדיין לא קיבלתי (אמורה לקבל גג עד יום שבת מעבר זה איחור) .. האם הפרוגסטרון יכול לרדת משמעותית בכמה ימים? והאם יש סיכוי להריון או שסתם יש מצב שזה מאוביטרל הפרוגסטרון הגבוה ? בבקשה אשמח לתשובה . (מחזור סדיר מאוד)

הפרוגסטרון הגבוה מורה שבייצת וצפוי שירד תוך מספר ימים עם הבטא שלילית, ואז תופיע הווסת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית