חצוצרה בימין שלא מבייצת . רק שמאל מבייץ ואין לי חצוצרה שם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/07/2019 | 23:26 | מאת: נטע

שלום. לאחר חוץ רחמי. עברתי לפרוסקופיה להוצאת חצוצרה שמאל. יש לי 2 בנים בבית מהריונות טבעיים. אנו כבר שנתיים בטיפולי פוריות ללא הצלחה . היו 2 הפסקות דופק בשבועות מתקדמים. עברתי ברור הכל תקין. שאלתע היא אחרת. לפני מעקבי זקיקים אני רואה שצד שמאל דומיננטי. בעבר צד ימין היה מבייץ אחל למספר חודשים. אבל כעת כגר חצי שנה שכל הזקיקים מגיעים מצד שמאל עם ובלי הורמונים. בימין תמיד זקיקים קטנטנים שלא גדלים. איך אפשר לדעת מה קורה שם? האם אפשר לעשות משהו כדי שהצד הזה יתעורר? האם ניתן להכנס להריון טבעי באותו חודש אם הביוץ בשמאל ויש לי חצוצרה רק בימין?

אין לנו יכולת להשפיע על שחלה בצד מסוים. ניתן להכנס להריון טבעי באותו חודש אם הביוץ בשמאל ויש לי חצוצרה רק בימין. אבל הסיכוי לא גבוה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית