חלבון בשתן- מה מקורו ואיך נפטרים ממנו לאחר הלידה?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/07/2019 | 11:47 | מאת: עידית

1.מהו מקור החלבון בשתן כתוצאה מרעלת הריון ? האם מהכליות או מהשיליה? 2. לאחר ההריון עדיין רמת החלבון בשתן גבוהה- מתי היא תעלם , מה מקורה ואיך אפשר לעזור לגוף לפנות את החלבון הזה? 3. האם בהריון הבא קיים סיכוי גבוה להתפתחות רעלת בהריון ? 4. האם בדיקת חלבון PP13 טובה לחיזוי רעלת הריון (אם היא נמוכה מהנורמה בשליש ראשון וגבוהה בשליש שני) ומה כדאי לעשות כדי למנוע את המחלה?

1. מהכליות 2. תפקודי הכליה בד"כ יחזרו לתקין 3. רעלת מאפיינת הריון ראשון 4. לקחת אספירין למניעה

24/07/2019 | 14:07 | מאת: המשך

.

כן. אבל לא בטוח שזה מומלץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית