הפריה ובחירת מין העובר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/07/2019 | 19:13 | מאת: בתאל

היי, עברתי 2 קיסריים , הראשון בגלל סכרת הריון ועובר גדול , השני בגלל שטענו שהעובר גדול מכדי שאוכל ללדת אותו(3.800) ולא הייתה לי סכרת הכל היה תקין, שניהם בנים. בעלי ואני רוצים בת ואני יודעת בוודאות שלא יתנו לי ללדת בלידה רגילה כי עברתי 2 קיסריים וזה בעצם מגביל אותי בילדות, מה גם שהייתי צריכה לחכות שנתיים אחרי ההריון השני לפני שהיה מותק לי להיכנס לעוד הריון, אני כבר בת 32 והזמן לא לטובתי ובייחוד כי במשפחה של בעלי כולם בנים, אין בנות בכלל , הם 4 בנים ולכולם יש ילדים בנים. האם יש לי דרך לעשות הפריה ולבחור עובר ומפרה ממין נקבה? זה משהו שעושים פה בארץ? והאם יש בזה סיכונים?

אם יש לך 4 בנים תוכלי לפנות לוועדה במשרד הבריאות שמאשרת ביצוע בדיקת מין העובר בעוברים לפני החזרה לרחם.

05/07/2019 | 12:20 | מאת: בתאל

רק אם יש לי 4? יש לי 2 בנים ואני מאוד רוצה שהבאה תהיה בת אני יודעת שיעשו לי עוד קיסרי מה שאומר שזה כנראה יהיה ההריון האחרון.

תוכלי לעשות את זה רק בחו"ל, משרד הבריאות בארץ לא מתיר זאת.

07/07/2019 | 07:33 | מאת: בתאל

הבנתי תודה על תגובתך המהירה.

בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית