נגישות
נגישות

הריון והמטומה........

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/07/2019 | 16:00 | מאת: מיכל

שלום פרופ׳, אני בשבוע 11. בביקורת לפני שבוע וחצי עדיין נצפתה המטומה מאחורי השק 18*7.7 מ״מ. בזמנו הרופאה אסרה קיום יחסי מין. האם אורגזמה מסוכנת במצב הזה? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

תלוי אם יש דימום ומה ההיסטוריה המיילדותית.

04/07/2019 | 05:41 | מאת: מיכל

אין דימום ולא היה, ההמטומה התגלתה באולטרסאונד בעקבות כאב בטן בשבוע 6 (מקבלת אספירין קלקסן ודופסטון פעמיים ביום). מספר הזרעות ומספר החזרות עם הריון כימי אחד.

אולי ההמטומה קשורה למדללי הדם שאת מקבלת.

05/07/2019 | 07:43 | מאת: מיכל

אז האם כיווצים ברחם כתוצאה מאורגזמה עלולים להזיק בצורה כלשהי?

במצב נורמלי לא, אבל כשלא יודעים את הסיבה להמטומה יתכן שכן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית