היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/06/2019 | 17:32 | מאת: יעלי

במסגרת היסטרוסקופיה אבחנתית הרופא ראה מחיצה 25% ואמר שזו מחיצה קטנה שלא אמורה להפריע לכניסה להריון אבל אפשר לשקול להסיר אותה .

בד"כ זה חלק מהמבנה הנורמלי של הרחם ואין תועלת בהתערבות ניתוחית. תעשי אולטראסאונד תלת-ממד על מנת שיאפיינו לך טוב יותר את מבנה הרחם.

19/06/2019 | 12:08 | מאת: יעלי

עשיתי אתמול א.ס תלת מימד של הרחם ומבנה הרחם תקין ( לא ראו את המחיצה בא.ס כי לטענת הרופא 25% מחיצה שרואים בהיסטרוסקופיה לא יראו בא.ס תלת מימד של הרחם ) האם עדיין אני צריכה לשקול את הסרת המחיצה שראו בהיסטרוסקופיה ? חשוב לי לציין שאני למעלה מ 6 שנים בטיפולי פוריות ללא הצלחה .

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית