רירית לא סדירה לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/06/2019 | 23:06 | מאת: טלי

שלום פרופסור זידמן. אני בת 30. לפניי כחודשיים וחצי עברתי הפלה בשבוע 10 בגרידה. כיום -אני כ-3 שבועות לאחר מחזור.עשיתי א"ס שם נכתב כי עובי הרירית 3 ס"מ והרירית לא סדירה וכי לא ניתן לשלול שארית. יש לי דימומים לא סדירים שהחלו לאחרונה. והמחזור האחרון היה חלש מאד. אני נוטלת גלולות ובכ"ז יש לי דימומים וכאבי בטן תחתונה. מה לעשות? אני מאד מודאגת.(לא נצפו זרימות)

זה נשמע תקין למצבך. כדאי לחזור על האולטראסאונד אחרי הווסת.

12/06/2019 | 12:24 | מאת: טלי

ההפלה היתה לפניי כמעט 3 חודשים . זה כבר א"ס שלישי שהרירית לא סדירה. זה עדיין סביר שהיא ככה? אני נוטלת גלולות...ועם דימומים. לעשות היסטרסקופיה?

אם כך, נראה שכדאי לעשות היסטרוסקופיה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית