החזרת עובר בן 2 תאים בלבד

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/05/2019 | 22:35 | מאת: אלון

שוב שלום לך. חיפשתי בפורומים שונים ומצאתי 2 מיקרים שהוחזרו עוברים בני 2 תאים כמו במקרה של אשתי.רק שלא היה כתוב האם הוחזרו ביום 2 או ביום 3. האם יצא לך אי פעם להחזיר עובר 2 תאים ביום 3?ואם לא-האם שמעת על מקרה כזה?ושאלת השאלות-האם התפתח מזה הריון בריא?

לא מכיר מקרה שיצא מזה תינוק בריא.

19/05/2019 | 00:53 | מאת: אלון

כלומר 72 או כמעט 72 שעות(למשל 70 כמו במקרה שלנו)מהשאיבה-על זה שמעת או עשית?

19/05/2019 | 02:22 | מאת: אלון

הבנתי שהיא מיותרת כשעיינתי שוב בתשובה הקודמת. מה שהבנתי מתשובתך האחרונה ששמעת ו/או ביצעת החזרת עובר 2 תאים 3 ימים רק שלא יצא מזה הריון בריא ותקן אותי בבקשה רק במקרה שלא הבנתי נכון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית