שים לב ל"עובר שלא התחלק-המשך"

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/05/2019 | 14:09 | מאת: אלון

מכיוון שהסוגיה מאוד מטרידה אותנו וממתינים למענה שלך אז כדי שלא תיעלם מעיניך-שים לב להמשך ההתכתבות הקודמת"עובר שלא התחלק-המשך"

16/05/2019 | 14:13 | מאת: אלון

מכיוון שגילה 44 וחצי אולי זה יכול להסביר או לעזור להסבר למה היתה הפריה מאוחרת ביממה השניה שאחרי ההפריה ואולי זה גם יכול להסביר שבמיקרים כאלה גם החלוקה עשוייה להתחיל מאוחר יחסית-אבל זה אני מצפה להסברך לדעת האם ההנחות האלה שלי נכונות

זה בד"כ נובע מביצית שלא הבשילה בקצב נורמלי.

16/05/2019 | 15:17 | מאת: אלון

ואתה גם חושב שיש סיכוי שבמקרה הזה בגוף זה יתחיל להתחלק(גם אם מדובר בסיכוי של אחוז אחד או 2)או שלהערכתך ודעתך הסיכוי 0? בבקשה תשובה מקצועית.כלומר אם אתה סבור שהסיכוי 0 אז תציין זאת.בלי קשר למה שאני ארגיש אחרי שאקבל תשובה זאת(אם אכן לדעתך הסיכוי 0)

תיאורטית זה לעולם לא אפס. לא ממהרים לזרוק עוברים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית