ביטא אחרי הפלה עם ציטוטק

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/04/2019 | 14:51 | מאת: גיגי

אני 11 ימים אחרי הפלה על ידי ציטוטק .( ההפלה היתה בשבוע 9 בהריון ,שק ריק מתאים לשבוע 6 ).לפני שבוע ב us אמרו הפלה שלמה ,שארית מעטה מאוד מאוד .עכשיו הדימום כמעט הסתיים .השאלה שלי עשיתי בדיקה לביטא היום ויצא לי 700 . האם זה מדאיג , הרי זה ערך גבוה אחרי 11 יומ מההפלה וכמעט אין דימום ???מתי היא תתאפס ?

לא הבנתי מדוע נתבקשת לעשות בדיקת בטא, אך אין לכך משמעות בשלב זה לאחר שהשק נפלט.

01/05/2019 | 13:05 | מאת: גיגי

הביטא כדי לדעת אם השאריות ירדו עם הדם או לא . מתשבותך הבנתי שערך 700 זה לא מדאיג ?

01/05/2019 | 13:07 | מאת: גיגי

אפשר לענות על השאלה . כי זה דחוף בשבילי , תודה

המעקב עם בדיקות בטא מטעה ובד"כ מיותר, בגלל שלוקח זמן עד שהערך מתאפס. עדיף לבצע אולטראסאונד בווסת הראשונה ולוודא שחלל הרחם ריק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית