בטא חוזר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/11/2001 | 18:21 | מאת: סיגל

בבטא חוזר שעשיתי עלו ערכי הבטא מ145 ל245 הפרוגסטרון ירד מ41.8 ל28.3 וE2 ירד מ533 ל499 ברצוני לשאול 2 שאלות האם יש סיכוי להריון שכזה הומלץ לי לנסות תמיכה של אוטרגסטן האם יש טעם לנסות זאת הבטא הראשון נעשה ביום ה21 מהביוץ שאלתי השניה האם כאשר הערכים ימשיכו לרדת פשוט אקבל מחזור ובאת יסתיים ההריון או שחס וחלילה אצטרך לעבור גרידה או משהו כזה והאם בזה שאקבל תמיכה יומיים נוספים ישפיע הדבר על אופן הטיפול של סיום ההריון אני לא מרגישה שלמה עם ניסיון לתיכה זה שהוצא לי והאם אצטרך שוב לעשות הפסקה עד שאתחיל שוב בIVF דואגת נורא עד שזכיתי לבטא חיובי אז גם הוא מזייף פשוט מייאש. אם תרשה לי לשאול שאלה נוספת ארצה לדעת האם יכולה לנחם אותי העובדה שנוצר הריון בין IVFאחד לשני משמע אפשרי שאכנס להריון או שיש לזקוף זאת להורמונים מטיפול של חודשים קודמים תודה

כל עוד ערכי הבטא עלו משמעותית, ממש אין מקום לנימה הדיכאונית. התמיכה עם האוטרגסטון לא יכולה להזיק. אני מציע שתמתיני עוד יומיים ותראי באיזה כיוון ההריון מתקדם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית