החזרת עוברים-בקשת הסבר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/03/2019 | 15:22 | מאת: מישהי

בת 42. לאחר מס' מחזורי שאיבות והחזרות ללא הצלחה עד כה. שאיבה ב21/3. התוצאות: 19 ביציות. 15 הפריות. נכון להיום-24/3: יש 10 עוברים. אין לי נתונים נוספים עליהם. נאמר לי שעל פי איכותם היום הוחלט לנסות לגדל את כולם לבלסטוציסטים (כלומר עד ל26.3) ולא להקפיא חלק מהם (כפי שתוכנן בהתחלה). פונה לרופאים כאן: מה עשוי להיות השיקול שהוביל להחלטה זאת לדעתכם?

יתכן ולא ידעו מי העוברים הכי טובים מתוך העשרה שנוצרו, ולכן העדיפו לגדל אותם עד יום חמש ולהחזיר עוברים מקרב המעטים שישרדו עד אז.

26/03/2019 | 11:27 | מאת: מישהי

היום- יום מס 5 של העוברים נותרו רק 2. ביום 3 היו עשרה! עוברים. האם בדיעבד השיקול לגדל את כל העשרה ליום 5 היה נכון? או שמוטב היה לבצע החזרה כפולה של לפחות חלק מהם ביום 3? האם ניתן להפיק איזשהו לקח להמשך?

אם תהרי החודש אז ניתן יהיה לאשר שזו גישה טובה מאד עבורך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית