בטא

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/11/2001 | 16:22 | מאת: איה בה

3 עוברים "טריים" באיכות גבוהה הוחזרו לפני 11 ימים. תוצאות בטא הראו שאין הריון. טרם קיבלתי ווסת. 1. האם כעבור 11 ימים זה לא מוקדם מידי לעשות בדיקת דם? 2. קראתי שלפעמים תוצאות בדיקות הדם שליליות למרות שיש הריון מתפתח ולכן ניתן בוודאות לקבוע רק כעבור 20 ימים. אם זה כך, מדוע מבצעים את בדיקת הדם כעבור 11 ימים?

04/11/2001 | 16:26 | מאת: איה בה

שעובי הרירית היה 9

בדרך כלל לאחר החזרת עוברים, כלומר במצב שאין ספק לגבי מועד ההשרשה המשוער, הרי שבדיקה שלילית ביום 11 מורה, לצערי, שאין הריון. מה שאולי נאמר לך לגבי יום 20 למחזור, לא רלוונטי כלל לטיפולי הפריה היכן שהתיזמון ברור תמיד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית