שיקום רירית רחם אחרי נטילה ממושכת של גלולות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/03/2019 | 00:11 | מאת: שיר

לצערי גלולות הרסו לי לי הרירית שהיתה תמיד מעולה!!!! לקחתי ברצף כמה חודשים גלולות מרסילון והחודש יש לי רק קפואים כי הרירית 4 ! הרופא ממליץ על נטילת פורגליטון לשיקום האם אכן יעזור !?? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

לא מוכר לי מנגנון בו נטילת גלולות יכולה לפגוע ברירית. פרוגילוטון עשוי לאושש את המחזור.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית