החזרת מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/11/2001 | 13:22 | מאת: שרון

שלום שוב, ברצוני להוסיף שהעייפות והכאבים שיש בבטן יכולים לנבוע מעצם לקיחה של נרות אוטרוגסטן וזריקות גסטון??? שאלה נוספת היא שההחזרה של המוקפאים היתה אצלי ברירית 7 האם זה כבר משהו שמוריד מההצלחה של קליטת העוברים, ידוע לי שהאידיאלי הוא רירית של 8 מ"מ. אך יש לציין שהרופא שלי אמר לי שמאחר ובהחזרת מוקפאים לוקחים רק כדורי פרוגינובה 2מאד קשה לרירית להגיע למימדים של 8 מ"מ ו- 10 מ"מ, האם עובדה זו היא נכונה? תודה מראש

פרוגסטרון (בנרות או זריקות) לא גורם לכאבים בבטן, אם כי הוא יכול ליצור תחושה מסוימת של מלאות. ניתן לקחת גם יותר משני פרוגינובה ליום בהחזרת מופשרים, אך אני מניח שגם רירית של 7 מ"מ תספק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית