בדיקת era חלון השתשרשות העובר.........

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/03/2019 | 15:13 | מאת: חלון השתרשות העובר

פרופ' זיידמן שלום היכן אפשר לבצע את בדיקת הera והאם אתה מאמין בזה? אני אחרי כשלונות חוזרים בהחזרת עוברים רירית הרחם תמיד יפה וסדירה ועדין העוברים לא נקלטים

אפשר לבצע את הבדיקה בעיקר דרך מרפאות פריון פרטיות. אין הרבה ניסיון עם הבדיקה, אבל זו אפשרות הגיונית באישה עם כישלונות חוזרים ועוברים טובים.

11/03/2019 | 21:27 | מאת: המשך

האם אתה מבצע את הבדיקה הזו בקליניקה שלך? ומה עלותה? תודה מראש על התשובות

12/03/2019 | 11:30 | מאת: אשמח

אשמח גם לדעת לגבי שאלו זו, את תשובת הפרופסור.

אנ מבצע בדיקת ERA במרפאה. העלות של שליחת הבדיקה לספרד היא 450 אירו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית