החזרת מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/11/2001 | 11:47 | מאת: שרון

שלום רב, הנני נמצאת 8 ימים לאחר החזרה של 3 עוברים, כאשר ב- 3 ימים האחרונים הנני מרגישה עייפות כאבי בטן כמו התכוצויות וחלשה "כאילו" תחושה של קבלת מחזור , האם זה אמור לרמוז לי על קבלת המחזור בימים הקרובים או שההיפך, יש לציין שזו הפרייה רביעית ואף פעם לא היו לי הרגשות הללו, קרה כבר שהחזרתי מוקפאים וביום ה- 14 קיבלתי מחזור אשמח לקבל תשובה תודה מראש הסקרנית

ברור שתחושות כאלה "מעוררות חששות", אבל באמת שלא ניתן ללמוד מהן יותר מידי ויש להמתין בסבלנות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית