מה הלאה?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/11/2001 | 10:46 | מאת: שירלי

בוקר טוב, אני לאחר טיפול 2 של איקקלומין + כוריגון , היום התחילו הפרשות חומות שכנראה מבשרות על בוא המחזור , לצערי... השאלה הנשאלת היא מה השלב הבא , כיצד נהוג לטפל? יש לציין שלפני מספר חודשים טופלתי באיקקלומין ואכן הריתי אך הפלתי בשבוע 8 . תודה מראש , שירלי .

אם בעבר הרית עם איקקלומין, הרי שמומלץ לעשות 3-4 מחזורים לפני שעוברים לטיפול אחר. לפי התגובה בשני המחזורים שעברת הרופא המטפל יחליט האם באמת כדאי אצלך להמשיך עם האיקקלומין.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית