בבקשה יעוץ דחוף איך להמשיך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/02/2019 | 14:13 | מאת: נאווה

שלום רב, זקוקה לייעוץ דחוף בבקשה. החזרה מ 14.1 בטא שלילית. גיל 50. בהחזרה אחרונה רירית 7.1 עם 3 פרוגינובה ו1 אסטרופם וגינלי שנוסף קצת מאוחר יותר ותמיכה של אוטרגוסטן 2 -פעמיים ביום. אחרי החזרה היו כאבים בבטן תחתונה שבוע ימים ואחר כך עבר. הייתי בסטרס ועצבים ואולי זה השפיע? לא יודעת מה הסיבה -הרירית?העצבים? התמיכה? האם לדעתך צריכה לעשות בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית? עשיתי בערך לפני 5 שנים. יש שרירן אחורי 29*28 לא מעוות הרירית. איני מעוניינת בבדיקות מיותרות. אך האם לדעתך יש צורך בבדיקת היסטרוסקופיה כדי לדעת למה לא השתרש כדי למקסם את הסיכוי להצלחה בפעם הבאה . והאם לדעתך בדיקת ERA יכולה לעזור במקרה זה? מה ניתן עוד לעשות כדי לא לקחת מלא הורמונים סתם. אשמח לחוות דעתך המקצועית. תודה רבה מראש.

לחזור על היסטרוסקופיה נראה לי סביר מאד במקרה שלך. בדיקת ERA יכולה להיות אופציה משמעותית במקרה של כישלונות חוזרים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית