שאלה לגבי אי הופעת ווסת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/02/2019 | 09:57 | מאת: מירי

שלום רב, מחזור אחרון היה ב18.12.18 החזרה ב 14.01.19 בטא שלילית. בת 50. הפסקת כל ההורמונים ב27.01.19. מאז עבר שבוע ועדיין אין מחזור. האם אמורה לקבל ווסת? האם ניתן לדעת לפי בדיקות דם אולי?האם זה בגלל הגיל? ווסת אחרונה כאמור רק לפני חודש וחצי. האם אני במעבר כבר? אשמח לקבל תשובות. תודה מראש.

סביר להניח שהווסת תופיע בקרוב לאחר הפסקת התמיכה ההורמונלית. יש צורך בבדיקות דם על מנת להעריך אם את כבר במנופאוזה.

04/02/2019 | 13:36 | מאת: מירי

תודה. האם יש קשר בין מנופאוזה להצלחת ההחזרות וההשתרשות?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית