זקיקים שגדלים לאט בניגוד לפעמים קודמות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/01/2019 | 09:37 | מאת: דלית

פרופ׳ שלום. בשני סבבים האחרונים התבצעה שאיבה תוך 7-8 ימים (מההזרקה הראשונה). בסבב הנוכחי 11 יום מתחילת הפרוטוקול גדלים שני זקיקים בלבד (בניגוד לארבעה שבסבבים הקודמים) וגם הם בקצב איטי להחריד. בפרוטוקול הזה לראשונה לקחתי דפפקטיל יחד עם המונופור ביום הראשון. 1. האם בגלל שינוי הפרוטוקול הזקיקים גדלים ככ לאט? 2. מדוע רק שני זקיקים ולא ארבעה (אם יש לזה הסבר) 3. האם רצוי לקחת צטרוטייד בבוקר דווקא או שהשעה לא משנה? רוב תודות!!

1. יתכן. 2. אלה כנראה הזקיקים המוצלחים החודש. 3. השעה לא משנה, אבל עדיף אחר הצהרים אחרי ההנחיות שהרופא נותן לך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית