שאלות לגבי מינונים וזמנים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/01/2019 | 22:19 | מאת: נאווה

שלום, לפני החזרה -לוקחת 3 פרוגינובה ו 1 אסטרופם וגינלי בלילה. והתחלתי 2 אוטרגוסטן בוקר ו2 ערב. הבנתי שצריך 12 שעות הפרש בין האוטרגוסטנים. לוקחת זוג בעשר בבוקר וזוג בעשר בלילה. האם זה חובה 12 שעות או שאפשר גם להקדים להפרש של עשר שעות? וכמה זמן צריך בין הזוג אוטרגוסטן בערב לאסטרופם שבלילה? 2. בטיפול הקודם שהופסק לקחתי אוורל שבועיים ואטרגוסטן חמישה ימים אך לא ידעתי אז שצריך להמתין 20 דקות אחרי האוטרגוסטן וקמתי מיד. האם זה נספג ככה ושמר על הרירית? תודה רבה.

1. ההפרש המומלץ הוא כ- 12 שעות. לא חייב להיות מדויק ברמה של שעה. אין צורך במרווח זמן בין האוטרוגסטן בערב לאסטרופם שבלילה. 2. זה נספג יפה גם ללא מנוחה מיוחדת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית