הפשרת עובר יום 3 והחזרה ביום 4

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/01/2019 | 23:00 | מאת: ליבי

הוצע לי להפשיר עובר יום 3 ביום שבת ולהחזיר ביום 4. עובר זה גם מבוסס ביצית משימור גיל 38 שהוקפא. האם יש טעם וסיכויי בכלל לעובר כזה מלבד זה שיראו אם ימשיך להתחלק?בנוסף ניתן להחזיר עובר דומה נוסף ביום 4 באותה מתכונת לא מבוסס ביצית שימור מגיל 40.

11/01/2019 | 14:44 | מאת: ליבי

ראיתי שהתשובה פוספסה האם ניתן לקבל מענה ? מציינת גם כי מדובר בביוץ טבעי. אשמח לדעת אם השהות במעבדה של יום נוסף לאחר הפשרה של עובר ביום 3 לא פוגעת בו ובמיוחד שהוא מבוסס ביצית משימור שהופאה כמה שנים.

בד"כ לא תהיה פגיעה ועובר טוב ימשיך להתחלק במעבדה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית