בטא עולה אך לא מכפילה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/01/2019 | 17:54 | מאת: אלונה

אחרי החזרת עברים בדיקות דם 23-12 בטא 56.56 25-12 בטא 98.91 30-12 בטא 234 הרופא אמרה להפסיק תמיכה בדיקת דם נוספת 02-01 בטא 538 האם יש סיכוי בכלל ?

יש ספק גדול ביחס לתקינות ההיריון לאור העלייה האטית של הבטא.

03/01/2019 | 09:15 | מאת: אלונה

תודה רבה על המענה. אני נמצאת בטיפולים מזה שש שנים, (חצוצרות חסומות דו צדדי) בשנתיים וחצי הראשונות העוברים לא היו משתרשים בכלל, לאחר מכן היה הריון תקין וילדתי בת מקסימה שהיום היא בת 3. בשנתיים האחרונות היה הריון 3 פעמים עם עליה יפה בבטא וכולם נפלו בשבוע 6 עשיתי היסטרוסקפיות לפחות 6 פעמים בדיקות קרישיות דם הכל תקין בבדיקות ,מה יכולה להיות הבעיה ? או יש עוד משהו לעשות? כבר די מיואשת מהמצב

קשה לתת תשובה רצינית על סמך נתונים חלקיים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית