נגישות
נגישות

שאלות על בדיקות ואולטרסאונד

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/12/2018 | 10:52 | מאת: סיוון

שלום רב, ווסת הייתה ב18.12 מיום 3 לווסת פרוגינובה 2 מ"ג פעמיים ביום במשך 6 ימים - הבדיקות היו- -0.24 LH-46 E2-144.5 P ורירית 4.5. ואז העלו לי את המינון ל3 פעמים ביום למשך 5 ימים התוצאות מהיום : בדיקות מהיום- E2-219.7 P<0.2 LH- 81.6. רירית 6.1. לפני החזרה. הטיפול היה רק לעיבוי רירית. מה אומרות התוצאות? אני כבר 12 יום עם פרוגינובה. האם מותר להמשיך פרוגינובה בלי פרוגסטרון? מה אתה ממליץ במצב כזה? כמו כן האם מותר בשלב זה לקיים יחסים? תודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה

מותר להמשיך פרוגינובה בלי פרוגסטרון. מותר בשלב זה לקיים יחסים.

31/12/2018 | 13:42 | מאת: בת שבע

תודה על המענה המהיר. האם 4 פרוגינובה ליום זה לא יותר מדי? כמו כן יש לי שרירן I/M בפונדוס אחורי 28*29 מ"מ שעלה טיפה בגלל ההורמונים. האם לא מסוכן אם ימשיך לעלות? תודה.

ארבעה פרוגינובה ליום זה לא יותר מדי. צריך לעקוב אחר השרירן.

31/12/2018 | 20:14 | מאת: בת שבע

תודה רבה. 1.אם הרירית תעלה בע"ה, האם אחרי החזרה חובה להמשיך עם המינון של 4 פרוגינובה עד הבתא ?אם מפחיתים ל3 הרירית יכולה לרדת? 2.האם ברירית 7 ניתן לבצע החזרה? 3.לגבי השרירן רשום שלא מעוות הרירית, מה עושים אם הוא גדל? תודה .

1. אפשר להפחית, אם הרופא מאשר. 2. ניתן. 4. במקרים מסוימים מסירים אותו בניתוח.

01/01/2019 | 16:52 | מאת: בת שבע

סליחה לא הבנתי- מתי מסירים אותו? האם הוא יכול להפריע להיריון? והאם אחרי הורמונים והיריון אפשר לחכות שיקטן בלי צורך בניתוח? שאלה כללית - בגיל 49 מותר 4 פרוגינובה? תודה.

אם הרופא סבור שהשרירן עלול להפריע להיריון הא יכול לעשות ניתוח על מנת להסיר אותו. בגיל 49 מותר 4 פרוגינובה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית