כאבי בטן תחתונה אחרי החזרת 2 עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/12/2018 | 18:03 | מאת: אחרי החזרת 2 עוברים

היי , אני חדשה פה . טיפול שני ואחרון נקווה . לפני יומיים הרופא החזיר לי 2 עוברים ויום למחרת התחילו לי כאבי בטן צד ימין כאבים חזקים כל שיעול שלי אני מרגישה דקירות באזור הזה חזקים . אם אני שוכרת במיטה על הגב לא מרגישה כלום אבל אם אני קמה מהמיטה זה מתחיל לכאוב . סליחה על החפירה האם זה גירוי יתר ? האם יש סיכוי זה לא יצליח ? הטיפול הקודם עובר 1 ולא היו לי כאבים כאלה . למה זה ככה ? אשמח לתשובה .

קשה לדעת מבלי לבדוק אותך מה מקור הכאבים, אבל כאבים חזקים מחייבים לפנות לרופא המטפל. בכל מקרה ברוב המקרים כאבים לא ישפיעו בד"כ הסיכויים.

29/12/2018 | 19:53 | מאת: אחרי החזרת 2 עוברים כאבים שאחרי שלושה ימים עברו

היי , תודה שענית לי . אחרי שלושה ימים עברו לי הכאבים פחות או ייותר . היה לי כאבים בצד ימין וגזים לא יודעת למה . אבל עכשיו פחות כואב . אם אני משתעלת זה מפריע ?

לא

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית