החזרת עוברים התלבטות מעניינת...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/12/2018 | 14:58 | מאת: ליבנת

בת 43. לאחרונה הפשרתי ביציות משימור גיל 38 , הן הופרו והוקפאו שוב ביום 3 כיוון שהוחזרו עוברים אחרים ( שלא נקלטו ) דרגת העוברים שהופרו והוקפאו שוב היא 5 תאים בבוקר בערב התאים עלו ל8 והציון הוא -2 עובר נוסף בבוקר מספר התאים 6 ובערב 8 ציון -1 שניהם כפי שצינתי מבוססי ביציות משימור שהוקפאו וכעת הוצע לי להפשירן שוב ולהחזירם עם עובר נוסף מוקפא ( לא ביציות שימור ) יום 3 מגיל 40.5 יום 3 עם 7 תאים ציון 2. האם זה נכון שניתן להשתמש בעוברים מבוססי ביציות משימור שהוקפאו וכעת צריך להפשירם שוב האם היום מקרים בארץ של קליטה ולידת ילד מאופציה כזו? האם כדאי להחזיר את 3 העוברים ביחד ? תודה

בהחלט ישנם הריונות שהושגו בשיטה זו. ניתן לשקול החזרה של 2-3 עוברים בהתאם לאיכותם.

19/12/2018 | 21:19 | מאת: ליבנת

תודה על תשובתך ? האם יש עדויות מהארץ והאם נולדו כבר ילדים ?

כן נולדו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית