כישלונות חוזרים בהחזרת מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/12/2018 | 14:45 | מאת: דנה

שלום רב, בת 43. פעם אחר פעם אני נכשלת בהחזרת עוברים מוקפאים (בניגוד לטריים). בפעם האחרונה אף קבלתי לוטרזול ל-5 ימים ותמיכה של אוטרגיסטן (300) ודופסון שלוש פעמים ביום. המחזור שלי סדיר והעובר היה בלסטוציסט ששרד ב-100 אחוז את ההפרשה לפי המעבדה. רירית הרחם היתה בעובי של למעלה מ-10 (היא תמיד עבה מספיק). מה יכולות להיות בסיבות לכישלונות החוזרים במוקפאים? אובדת עצות. המון המון תודה מראש!

בגילך הסיכוי של עובר לא להיקלט הוא כ- 90%, כך שספק אם הבעיה היא בעוברים טריים או מוקפאים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית