פרוגינובה במקום אסטרופם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/11/2018 | 17:24 | מאת: רויטל

שבוע 0+6 ימים , לוקחת אסטרופם 2 מ"ג 3 פעמים ביום בבליעה + 1 קרינון ביום + 300 אוטרוגוסטן פעמיים ביום דרך הנרתיק. בשבוע האחרון מרגישה סחרחורות ובחילה, האם כדאי להחליף את האסטרופם בפרוגינובה כדי להקל על הסימפטומים? באיזה מינון? 2. האם זה משנה אסטרופם או פרוגינובה? שמעתי שההחלפה יכולה להקל

16/11/2018 | 17:26 | מאת: רויטל

אסטרופם ו/או קרינון+אוטרוגוסטן מעכשיו או שלא כדאי?, למה?

סביר להניח שהסחרחורות והבחילה קשורים להיריון ולא לתמיכה. אבל בשלב זה אין בעיה להתחיל להפחית את התמיכה, במיוחד את האסטרופם, שספק אם יש לו ערך כל שהוא בשבוע שש להיריון.

17/11/2018 | 23:31 | מאת: רויטל

1.האם ניתן להוריד את המינון ל- 1 פרוגינובה ושלוש פעמים ביום אוטרוגוסטן 100? שבוע 6 + יומיים 2. קשה לי מאוד כרגע לבלוע כדור משום שזה גורם לי לתחושת הקאה, האם ניתן לעשות משהו להקל בבליעה? 3. האם אפשר להפסיק אסטרוגן (פרוגינובה) ורק לקחת פרוגסטרון?

1.כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל. 2. אפשר לשים פרוגינובה בנרתיק. 3. כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית