ניסים בעיתונות ביחס להריונות בגיל מבוגר...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/11/2018 | 20:41 | מאת: דורית

היו מספר כתבות בערב ראש השנה ובעוד מועדים ביחס ללידות של נשים מבוגרות בגיל 45 ומעלה לפי הטענה מביציות שלהן. כולן מטופלות של משיח. בכתבות מדווח שהן עברו אינספור טיפולים. זה נראה כמו תרומות ביצית אבל הסיפורים שקריים לגמרי. זה נראה לך אפשרי שיש ככ הרבה ניסים אצל משיח? הוא בעצמו כותב שהסיכוי קרוב לאפס. זה לא בעייתי אתית להפיץ סיפורים כאלו?

אני מניח שסיפורים מסוג זה הם קוריוזים שנועדו להדגיש עד כמה הריונות עצמוניים נדירים בגיל זה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית