ממה נובעת טיפת דם בגודל ראש סיכה?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/11/2018 | 18:58 | מאת: זהבה

בתחילת הריון, שבוע 4, רואה טיפת דם בגודל ראש סיכה פעם ביממה, בניגוב,מה הסיבה? האם יש צורך בתוספת תמיכה? בפרוגסטרון, אסטרוגן? רוצה לציין שרמת הפרוגסטרון שלי בדם 36 אסטרדיול 1100 שבוע טוב

כשליש מהנשים חוות דימום קל בתחילת ההיריון שנובע משינויים שעובר הרחם בעקבות התפתחות השליה. בד"כ אין צורך בתמיכה, אבל כדאי להתייעץ ם הרופא המטפל.

04/11/2018 | 05:09 | מאת: זהבה

1. כלומר, שאם אגביר תמיכה הדימום שנובע מהתפתחות השיליה ימשיך? 2.איך קורה שיש נשים שאין להם דימום במצב זה? הרחם גם אצלן עובר שינויים בעקבות השיליה

1. יתכן. 2. כנראה שאצלן הדימום פנימי ונספג ברחם מבלי להיות מופרש בעד צוואר הרחם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית