איכותתתתתתתתת עוברררררררר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/10/2018 | 14:04 | מאת: יעל

היי בת 32 אי פיריון לא מוסבר שאיבה ראשונה רוצה לשאול לגביי איכות עובר דרגה 1-2 בעל 5 תאים שלב עובריd3 האם איכותי? האם נתקלת בהיריונות מעובר כזה? האם נכון לחשוב שעובר שלא יתקדם מספיק במעבדה ( מבינה שהיה צריך ביום 3 להיות 8 תאים) לא יתקדם גם ברחם?

האיכות בינונית כי ביום 3 מצפים מעובר שיהיה יותר בכיוון של 8 תאים. נתקלתי בהרבה היריונות מעובר כזה. ניתן לחשוב שעובר שלא התקדם מספיק במעבדה לא יתקדם גם ברחם, אך לא ההכרח.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית