תחילת הריון וחיסונים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/10/2018 | 08:29 | מאת: אא

שלום, אני בשבוע 5, והבן הגדול שלי קיבל היום חיסון פוליו בטיפות. האם יש איזושהי סכנה או הנחיות מיוחדות בשבילי? בנוסף, אני עובדת במקצועות הבריאות ואמורה לקבל חיסונים בעבודה (עבודה בקופח) האם זה אפשרי בהריון, בשלב זה ובכלל? תודה

בהנחה שהתחסנת כילדה את לא אמורה להיות בסיכון. חלק מהחיסונים, כמו דיפטריה (אסכרה) -טטנוס-פרטוסיס, המכונה PTD או שפעת, ניתן לקבל בהיריון וחלק כמו MMRV (Measles, Mumps, Rubella, Varicella) Vaccine אסור, כי ם מכילים נגיפים מוחלשים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית