גרידה והשלכות של זה דעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/10/2018 | 21:06 | מאת: Prule

בינואר עברתי גרידה אחריה היו שאריות ועשו היסטרוסקופיה ניתוחית. אחריה חזרתי במחזור השני שהגיע רגיל בלי בעיות לטיפולי פוריות. ומאז פברואר בערך לא נקלטתי לשום הריון!!! אציין שהיו לי 3 הפלות ( 2 גרידות ( אחץ מהגרידות הסתיימה בהיסטרוסקופיה שציינתי לפני, אחת נפל לבד).. בעקרון.לא עשו לי איזה בדיקות מעמיקות אחרי ההיסטרוסקופיה הניתוחית, הבדיקות הרגילות לפני שאיבה והחזרה... האם יתכן שנוצר נזק בגלל הגרידה? או ההיסטרוסקופיה?? האם הייתם ממליצים על בדיקה כלשהי? האם זה שלא ראו כלום בבדיקות בטיפול ( אולטרסאונד ודם) אומר שהכל כשהיה לפני הגרידות?

נדיר שנוצר נזק בגלל גרידה או ההיסטרוסקופיה ניתוחית. אפשר לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית על מנת לאשר כי מצב חלל הרחם תקין.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית