החזרת עובר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/10/2018 | 09:32 | מאת: נועה

שלום רב עובר מוקפא בן 3 ימים שהופשר וניסו לגדל אותו לבלסטוציסט ואז,לבצע החזרה אך העובר לא התפתח . 1. אם היו מחזירים את העובר כאשר היה בן 3 ימים ולא מגדלים אותו , האם היה מתפתח הריון או שהעובדה שלא התפתח לבלסטוציסט מחוץ לרחם אומרת שגם ברחם לא היה נקלט ? 2. האם עצם העובדה שהעובר לא התפתח לבלסטוציסט אומרת שהעובר לא היה איכותי ? 3. האם בהחזרה הבאה כדאי לנסות שוב לגדל את העובר או שעדיף להחזיר את העובר בן 3 הימים לסביבה טבעית (לרחם ) ?

1. אין תשובה חד משמעית על השאלה הזו. 2. אולי. או שהוא לא אהב את התנאים במעבדה. 3. כדאי להתיעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית