הורמון גדילה - שימוש בטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/10/2018 | 22:46 | מאת: שרון

שלום! אני בת 38.5 לאחר לא מעט שאיבות והחזרות והריון אחד שפסק בשבוע ה12, עם רזרבה שחלתיתי נמוכה ואנדומטוריוזיס. הרופא שלי הציע לנסות הורמון גדילה , 1. האם ידוע מה ההשפעות לטווח ארוך, כלומר על העובר/תינוק בטיפול כזה? 2.האם יש סכנות בטיפול כזה? אפילו אם לא הוכח כמשפר האם יש מה להפסיד בטיפול כזה? 3. האם שימוש בהורמון גדילה נמצא במדינות אחרות כמו ארה"ב? תודה!

1. לא. 2. לא. 3. באופן ניסיוני.

23/10/2018 | 22:07 | מאת: שרון

תודה על התשובה, אם לא ידוע מה ההשפעות לטווח ארוך זה לא אומר שיש סיכון בטיפול? שאולי כן יש השפעות על העובר/תינוק?

סיכון תיאורטי, הסבירות לא גבוהה שישנן השפעות לטווח ארוך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית